Rijeka

DATUM

25.5.2023.

MJESTO

Rijeka

ORGANIZATOR

AK Kvarner

Klub logo

RASPORED


6. RAZREDI


5. RAZREDI


4. RAZREDI


3. RAZREDI


1. RAZREDI


2. RAZREDI

O KLUBU

Atletski klub Kvarner, svoje je djelovanje započeo davne 1937. godine, a u proteklih je sedam desetljeća postao dijelom riječkog sportskog identiteta.

Kroz ovaj klub prošli su brojni naraštaji atletičarki i atletičara, a među njima i velika imena hrvatske, europske, pa i svjetske atletike. No, klupsku povijest nisu pisali samo šampioni i rekorderi, nego i mnogi vrijedni članovi Kluba, zaljubljenici u atletiku, dajući svoj doprinos u postizanju visokih dometa stvarajući ime Kluba uglednim i cijenjenim.

Nije zanemariva ni živa aktivnost na odgoju mladih sportaša koji su, baveći se atletikom, istodobno izgrađivali sebe kao osobe te postali vrijednim članovima društvene zajednice. U Klubu se oduvijek pridavala važnost sportskom odgoju – kako onih najmlađih u atletskoj igraonici i školi, tako i onih registriranih u starijim uzrastima, od kadetske, juniorske i seniorske kategorije, pa sve do veterana.

Klub trenutno broji oko 250 članova atletske škole, a već godinama organizira i treninge za djecu iz naših vrtića. Zahvaljujući upravo takvom sustavnom, stručnom i kvalitetnom pristupu, Klub je prema ostvarenim dometima stalno u vrhu hrvatske atletike, a iskazao se i u organiziranju značajnih i zahtjevnih priredaba u domaćoj i međunarodnoj konkurenciji.

KONTAKT PODACI

Lokacija održavanja natjecanja

Stadion Kantrida

Koordinatori Lige

Sanja Đini

Kontakt telefon

091 57 111 27

E-mail

akkvarner@akkvarner.hr

Erste Plava liga - prijavi se na atletsko natjecanje

Prijavi se
Plava liga slika