Vijesti

14.6.2022.

Medijski pokrovitelji dali su dodatnu vrijednost Erste Plavoj ligi 2022

Naročito kreativna u promociji jubilarne desete sezone Erste Plave lige bila je kampanja na Joomboosu, vodećem hrvatskom medijskom brendu za mlade

Velikom uspjehu i rekordnom odazivu školaraca na kvalifikacijska natjecanja Erste Plave lige 2022 te njihovoj vidljivosti u javnosti uvelike su doprinijeli i medijski pokrovitelji projekta, što je ove godine bila Styria sa svojim brojnim platformama.

Multimedijski pristup promociji jubilarne desete sezone Erste Plave lige koristio je sve dostupne alate oglašavanja, a u mnogočemu je bio i inovativan.

Medijska podrška ligi uključivala je, tako, bannere na portalu 24sata, oglase na društvenim mrežama te vijesti i PR tekstove na webu 24sata, Večernjeg lista i Joomboosa. Naročito kreativna je bila kampanja na Joomboosu, vodećem medijskom brendu za mlade.

Joomboos je, tako, uz sve navedeno, kreirao i video najave i native na svojem YouTube kanalu i TikToku, najavne storyje svojih influencera na Instagramu, kao i live prijenose na Facebooku i Instagramu.

Erste Plava liga s više od 4000 školaraca koji su sudjelovali u ovogodišnjim kvalifikacijama zahvaljuje medijskim pokroviteljima na velikoj pozornosti koja je ovom jedinstvenom atletskom natjecanju dala dodatnu vrijednost!