Erste rukometna liga slika

Daj pet za rukomet

Uključi se u najtrofejniji ekipni sport u Hrvatskoj. Erste rukometna liga održava se u 11 hrvatskih gradova. Ova jedinstvena rukometna liga namijenjena je i amaterskim klubovima, osnovnim školama i sportskim društvima. Daj pet za rukomet i pridruži se ekipi koja nastupa u tvom gradu!

Kroz ligu će vaši maleni sportaši imati jedinstvenu priliku sudjelovanja u turnirskom natjecanju, edukaciji i druženju s našim najboljim hrvatskim rukometašima - Ivanom Balićem i Petrom Metličićem. Projekt je pod pokroviteljstvom Hrvatskog rukometnog saveza i Hrvatskog olimpijskog odbora.

Otkrij

Jedinstveno rukometno natjecanje

Erste rukometna liga i ove godine pod organizacijom RK Balić&Metličić održava se u devet hrvatskih gradova. Daj pet za rukomet!

Saznaj više

Petar Metličić

Savjetujem svim roditeljima neka im se djeca bave bilo kojim sportom, jer je to prvi preduvjet za zdravu osobu, koja se socijalnim vještinama može učiti, osim u školi, i u sportskom kolektivu… to je neprocjenjivo."

Petar Metličić

Erste rukometna liga je ulaganje u avanturu od lokalne zajednice do svjetske sportske scene

Petar Metličić

Erste rukometna liga Dalmacije jedinstven je projekt u ekipnom sportu. Važan je za stvaranje baze u lokalnim zajednicama te donosi brojne pogodnosti, roditeljima, djeci, klubovima.